Om PlayUp

PlayUp.dk gik i luften i marts 2014, stiftet af Emil Larsen og Mikkel Tengvad.

PlayUp.dk er en dansk hjemmeside om spil og film, som ærer de hurtige læsere – dem som elsker anmeldelser om spil og film, men som helst foretrækker at holde læsetiden under romanniveau.

Derfor har vi på PlayUp skrottet anmeldelserne på +1000 ord og udskiftet dem med nogle hurtige anmeldelser, som via bulletpoints let og elegant fortæller det positive og negative ved en titel. Vi giver afsluttende en karakter, hvor film bliver bedømt med de klassiske stjerner, der går fra 1 til 6, mens spil bliver bedømt fra 1 til 10. Vi håber dog, at du hurtigt vil danne dig et overblik over anmeldelserne i stedet for blot at scrolle direkte ned til karakteren uden anelse om, hvilket grundlag den er givet på.

Vi er på ingen måde smagsdommere og anmelder film såvel som spil efter, hvad de forsøger at gøre. Vores mål er at give dig de bedste forudsætninger for at se de gode film og spille de gode spil, så du ikke unødvendigt spilder dine hårdttjente penge.

Vi håber, at du vil læse med på PlayUp.dk og takker på forhånd for din interesse for gode, hurtige og lettilgængelige anmeldelser.

Med venlig hilsen

PlayUp.dk

Udviklet af Webbean